Vastleggen van de financiële feiten

In Nederland is ieder bedrijf verplicht de financiële feiten vast te leggen en op een zodanige wijze bij te houden dan het altijd inzichtelijk is. De boekhouding verschaft bovendien vaak informatie die gebruikt kan worden voor bedrijfseconomische beslissingen. U kunt natuurlijk zelf uw boekhouding opzetten, maar u kunt het ook overlaten aan een deskundige boekhouder.

Uw boekhouding uitbesteden

Het is belangrijk dat u de boekhouding van uw zaak goed voor elkaar heeft. Wij kunnen de boekhouding voor u op ons nemen, zodat u zich kunt richten op uw eigen werkzaamheden. U kunt te allen tijde bij ons aankloppen met al uw financiële vragen. Denk aan vragen omtrent uw salarisadministratie, boekhoudkundige kwesties, jaarrekeningen of belastingaangiftes.

Uw boekhouder in Groningen

Als boekhouder hebben wij in de regio Groningen jarenlange ervaring met het bijhouden van de boekhouding van eenmanszaken, zzp’ers, Besloten Vennootschappen en voor vennootschappen onder firma. Wij weten daarom precies hoe we uw bedrijf op de beste manier kunnen helpen.

Wij kunnen onder andere de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren:

  • Het samenstellen van de jaarrekening;
  • Het samenstellen van deponeringsstukken;
  • Opstellen strategische plannen, inclusief doelstellingen, jaarbegroting en liquiditeitsplan;
  • Administratieve ondersteuning, zoals het boeken van de dagelijkse mutaties, crediteuren en debiteurenrapportage, et cetera;
  • Het regelen van financieringsaanvragen;
  • Fusie- en overnamebegeleiding;
  • Herstructurering van organisaties; zowel juridisch als organisatorisch.

Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van boekhouding en administratie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.