Geen stress meer over de belasting?

Geen stress meer over de BTW-aangifte of het afdragen van de loonbelasting? Besteed dit dan uit aan een deskundige belastingadviseur. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste fiscale wet- en regelgeving om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Een optimale fiscale positie,  daar gaan wij voor. Uiteraard altijd binnen de grenzen van het toelaatbare, maar er zijn veel kansen die ondernemers laten liggen en die willen wij graag voor u benutten.

Belastingadviseur inschakelen?

U kunt ons in Groningen en omstreken inschakelen als belastingadviseur. We kunnen niet alleen de fiscale aangiften voor u op ons nemen, maar u kunt ons ook inschakelen voor de fiscale beoordeling van de (concept)jaarstukken, fiscaal advies, advisering inzake rechtsvormen of de herstructurering van uw organisatie. Ontzorgen is ons motto: als wij het proces voor u inzetten, ligt de regie en de verantwoordingsplicht bij ons. Uiteraard doen we dit altijd in nauw overleg met u!

Onze fiscale afdeling is, in samenwerking met de overige experts, ook heel goed in staat om andere dan fiscale belangen in de advisering te betrekken, zodat de advisering niet eenzijdig maar allesomvattend wordt. Nieuwsgierig geworden naar ons belastingadviesbureau? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.